Selskap

Smalhans-leiligheten_2_lower_res.jpg

LEILIGHETEN


Leiligheten er et eget rom som er innredet med vintage møbler som gir en hjemmekoselig atmosfære og passer fint til alt fra møter til bursdager og andre feiringer.  Den er utstyrt med en TV som man kan koble til en PC/MAC med HDMI kabel eller Apple TV. Vi har også innredet med en platespiller og har så klart et godt utvalg med LP plater som man kan bruke når man sitter her.

Vi tar ikke noe lokalleie for Leiligheten, men ønsker man å sitte her så må man være minimum 8 personer. Lokalet egner seg best til selskaper på mellom 12 og 16 personer da man sitter på et fint langbord, det er plass til 20 personer totalt i rommet, men da sitter man på 2 bord.

Vi serverer både lunsj og dagens husmann her på dagtid, på kvelden så serverer vi bare krøsus meny. For mer informasjon om maten er det bare å skrolle lenger ned på siden.

Skulle antallet på selskapet i leiligheten bli mindre enn 8 personer forbeholder vi oss retten til å sette dere på et hyggelig bord i restauranten.

Kontakt oss gjerne om dere ønsker å sitte i denne koselige stuen.

INFO FOR SELSKAPER I RESTAURANTEN FOR 8 PERSONER ELLER MER:

Til selskaper som er 8 personer og mer kan vi tilby forskjellige menyer utifra hvilket tidspunkt på dagen man kommer for å spise.

Til lunsj så tilbyr vi «krøsus lunsj» til 325 kr per person, som består av to serveringer. Først vil man få forskjellige småretter som pleier å være en dagens salat, brød & aioli, ost, spekemat og diverse tilbehør. Etterpå vil man få servert dagens varme rett, for et tillegg på 65 kr kan man også få dagens dessert. 

Mellom 16:00 - 17:30 serverer vi «Dagens Husmann» som er en hovedrett til kr 175 per person, man kan også bestille dagens dessert til 65 kr hvis man ønsker det. 

KL 18.00 begynner kvelds menyen vår og da kan man velge mellom to menyer. Krøsus meny er den største menyen vår til 675 kr per person. Den består av 9 deleretter og blir servert som en 6-retters meny.
Lillebroren er Smalhans menyen til 475 kr per person og består av 5 deleretter servert som en 3-retters meny.
I Leiligheten serverer vi utelukkende Krøsus meny.
Trykk her for å se denne ukens meny.

Vi tilbyr også forskjellige drikke menyer til maten vår, dette kan forhåndsbestilles eller bestilles ved ankomst.

Viktig å huske på:

  • Hele selskapet velger samme meny og denne må bestilles 2 dager i forveien.

  • Vi trenger bekreftet antall, samt allergier/dietter vi skal ta hensyn til senest kl 12 den aktuelle dagen

  • Er selskapet over 12 personer må vi fordele gjestene på flere langbord

  • Avbestilling skjer via e-post

Ikke nøl med å ta kontakt med oss på telefon eller e-post hvis man lurer på noe eller for å sjekke om vi har ledig bord til dere.

Vennlig hilsen oss på Smalhans!