Om Smalhans


Smalhans, St. Hanshaugens knutepunkt og hele Oslos nabolagsrestaurant, har fokusert på deleretter og naturvin siden 2012. 

Smalhans - et lavtysk ord som oversettes til «utsultet stakkar» eller på norsk «knapp levemåte» ble inspirasjonen til hvordan Smalhans er i dag.

For oss betyr dette å finne leverandører som leverer kvalitetsvarer til riktig pris, utnytte råvarene til det fulle og egentlig se verdien i noe som andre ser på som verdiløst. Vi elsker å finne nye måter å bruke naturens vakre produkter på og på denne måten holde oss relevante i den fantastiske bransjen vi jobber i. 

I 2015 var vi så heldige at Michelin-guiden skjenket oss utmerkelsen «Bib Gourmand» som står for akkurat det vi har jobbet med siden oppstarten i 2012, altså å servere god og smaksrik til en billig penge. 

Vi ønsker alle velkommen til Smalhans og inn i vår verden av mat og drikke

Smalhans_lage_mat_lower_res.jpg