Smalhans_dele-mat2_lower_res.jpg

“Servicen varierte mellom overlegen og overstrømmende. Men det smaker godt. Smalhans er et hyggelig sted med en attitude som kler St. Hanshaugen”
DN anmeldelse

Om Smalhans

Smalhans, St. Hanshaugens knutepunkt og hele Oslos nabolagsrestaurant, har fokusert på deleretter og naturvin siden 2012. 

Smalhans - et lavtysk ord som oversettes til «utsultet stakkar» eller på norsk «knapp levemåte» ble inspirasjonen til hvordan Smalhans er i dag.

For oss betyr dette å finne leverandører som leverer kvalitetsvarer til riktig pris, utnytte råvarene til det fulle og egentlig se verdien i noe som andre ser på som verdiløst. Vi elsker å finne nye måter å bruke naturens vakre produkter på og på denne måten holde oss relevante i den fantastiske bransjen vi jobber i. 

I 2015 var vi så heldige at Michelin-guiden skjenket oss utmerkelsen «Bib Gourmand» som står for akkurat det vi har jobbet med siden oppstarten i 2012, altså å servere god og smaksrik til en billig penge. 

Vi ønsker alle velkommen til Smalhans og inn i vår verden av mat og drikke