“Servicen varierte mellom overlegen og overstrømmende. Men det smaker godt. Smalhans er et hyggelig sted med en attitude som kler St. Hanshaugen”
DN anmeldelse

Om Smalhans

Smalhans, St. Hanshaugens knutepunkt og hele Oslos nabolagsrestaurant, har fokusert på deleretter, naturvin og et stort utvalg av øl siden åpningen i 2012.  

Dette gjør spisestedet vårt til en perfekt møteplass for de fleste aldersgrupper og anledninger. 
Smalhans – betyr «knapp levemåte» og var inspirasjonen til hvordan Smalhans ble til. For oss betyr dette å finne leverandører som leverer kvalitetsvarer til riktig pris, utnytte råvarene til det fulle og egentlig se verdien i noe som andre ser på som verdiløst. Vi elsker å finne nye måter å bruke naturens vakre produkter på og på denne måten holde oss relevante i den fantastiske bransjen vi jobber i.

I 2015 var vi så heldige at Michelin-guiden skjenket oss utmerkelsen «Bib Gourmand» som står for akkurat det vi har jobbet med siden oppstarten i 2012, altså å servere gode og smaksrike opplevelser til en billig penge.

I dag drives kjøkkenet av Mads Ekrheim og restauranten av Rikard Gunnarsson. Smalhans byr på 3 ulike konsepter i løpet av dagen; enkel lunsj, dagens husmann -  en enkelt rett som oftest deles på bordet, og vårt kveldskonsept med et par set-menyer.

Vi ønsker alle velkommen til Smalhans og inn i vår verden av mat og drikke